Ziemann Group: пивоварні в усьому світі укомплектовані кабелем Lapp

Ринок пивоваріння Камбоджі на стадії активного росту. Гарною нагодою зарекомендувати себе у якості надійного партнера став проект будівництва заводу з пивоваріння у Фном-Пенхе. Виконавець проекту, Ziemann Group будує броварні, резервуарні станції та здає готові заводи «під ключ» по всьому світу. Lapp Group здійснила поставку кабелю. Компанії поєднує не лише партнерські взаємовідносини, декілька років тому, побудувавши власне виробництво у Людвігсбурзі (Німеччина), компанії стали добрими сусідами.

 

Завод «Khmer Brewery» (Камбоджа) був введений у експлуатацію та зданий клієнтові «Chip Mong Group» у 2013 році. Його виробнича потужність 500 тис. гектолітров пива щорічно. Система фільтрації може здійснювати 14 варок за день. Завод обладнаний охолоджувальними секціями, вдосконаленим технологічним обладнанням, системою автоматизації, яка забезпечує наповнення пляшок та банок пивом. У майбутньому планується збільшення обсягів виробництва до 1-2 мільйонів гектолітрів на рік.

 

На заводі використовується кабель для прокладки в ґрунт виробництва Lapp Groupю Загальна вага поставки складає 42 тони. У переважній більшості, це кабель енергоживлення функціональних ділянок броварні, таких як зони фільтрації, подрібнення солоду, охолоджувальних секцій, котелен для підключення бродильних апаратів, пиво наповнювачів, і установок очищення вуглекислого газу.

 

Для електропостачання центрального реле використаний силовий кабель з ПВХ ізоляцією NYY-J / NYY-O. Томас Хольцель, голова відділу закупівель компанії Ziemann Group, говорить: «Ми зупинили свій вибір на кабелі Lapp для прокладки в ґрунт, адже він демонструє високу якість та ефективність. До того ж, Lapp Group побудувала логістичний центр у Людвігсбурзі - тепер ми добрі сусіди, а це значно спрощую систему логістики та доставки».

 

Кабель для прокладки в ґрунт надзвичайно міцний. Ізоляція жил із мідних дротів здійснюється із матеріалу на основі ПВХ пластикату, по загальній скрутці жил використовується заповнення, а зовнішня оболонка виконана також з ПВХ пластикату. Силовий кабель та кабель управління NYY-J / NYY-O призначені для нерухомої прокладки як у приміщенні, так і зовні: у ґрунт, бетон та навіть у воду.

 

Для будівництва заводу з пивоваріння кабель для прокладки в ґрунт, незважаючи на його величезну вагу, необхідно було поставити безпосередньо до Камбоджі, але для Lapp Group - це не проблема. Ще на етапі підписання договору на поставку були враховані деталі. Логістична компанія KіAA, що займалася доставкою кабелю, підготувала усі необхідні документи. Уся поставка зайняла два 12-метрових та один 6-метровий контейнери, які були завантажені барабанами з кабелем в логістичному центрі Lapp Group. Необхідні документи для експорту продукції були підготовлені самим клієнтом. Обов'язковий пакувальний лист з усіма необхідними даними щодо вантажу, аж до митних тарифів та маркувальних знаків на експортних документах, були створені і підготовлені KiAA. Митний інспектор спільно з співробітником KiAA були присутні при завантаженні товару. Денис Хубер, співробітник служби клієнтської підтримки Lapp Group, повідомив: «Якщо ми повністю відповідаємо за доставку вантажу, то наш клієнт повинен бути позбавлений бідь-яких клопотів».

 

Клієнт

Ziemann Group не просто перевірена та надійна компанія, що використовує інноваційні технології для воювання максимальної довіри своїх клієнтів. Це компанія, яка займається будівництвом «під ключ» готових броварен, які раціонально та ефективно працюють довгий час, забезпечують оптимальну якість продукту, а також максимально короткий термін окупності.

Web: www.ziemann.com