Кабель ÖLFLEX® ROBUST на Європейських заводах Coca-Cola

Завод Coca-Cola

Завод Coca-Cola

Coca-Cola - один з найвідоміших світових брендів. Щодня більш ніж у 200 країнах світу споживають 1,6 більйонів одиниць фірмової продукції. Звичайно ж репутація гравця з таким іменем передбачає найвищий рівень відповідальності при виконанні усіх санітарних норм та відповідності стандартам якості. Достатньо високі вимоги пояснюють рішення менеджера відділу електротехніки та автоматизації компанії використовувати виключно контрольний кабель ÖLFLEX® ROBUST на європейських заводах Coca-Cola в Скандинавії, Великобританії, Франції, країнах Бенелюкс та Німеччини.

 

Даррен Кларк з Lapp UK каже: «На усіх заводах Coca Cola може використовуватись лише продукція з найвищім рівнем відповідності санітарним нормам. Регулярне очищення та технічне обслуговування створюють величезне навантаження на устаткування, а тому ми шукаємо стійкий та надійний у експлуатації кабель».

 

ÖLFLEX® ROBUST ідеально відповідає всім вимогам компанії Coca-Cola завдяки високій стійкості до механічних та хімічних навантажень. Кабель може використовуватися в металорізальних верстатах, медичному обладнанні, пральнях, автомийках, на заводах з переробки стічних вод і, звичайно ж, у харчовій промисловості. У переважній більшості, він прокладається на ділянках, де кабель взаємодіє з маслами, жирами, воском або миючими засобами. ÖLFLEX® ROBUST – стійкий до вологи, не містить галогенів, володіє високою діелектричною силою та низькою електричною ємністю.

 

Клієнт

До складу Coca-Cola AG входить 70 компаній по всьому світу, включаючи 25 виробничих. У Німеччині виробляється та споживається близько 70 видів фірмових продуктів. Найпопулярнішими є класична Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Fanta, Sprite, Mezzo Mix.

Web: www.coca-cola.com