LAPP - одна компанія, одне ім’я – по всьому світу

LAPP запускає новий фірмовий стиль на виставці в Ганновері 2018.

Одна компанія, одне ім’я – по всьому світу.

LAPP - одна компанія, одне ім’я – по всьому світу

LAPP, експерт в сфері з’єнувальних технологій, розвиває свій бренд. Використовуючи ім’я LAPP – великими літерами і без додатків – родина Lapp підкреслює свою міжнародну приналежність як лідируючого постачальника з’єднувальних рішень. В майбутньому, представництва та локальні компанії будуть проводити свою діяльність під єдиним ім’ям без ніяких додатків (приписів). Повідомлення дуже просте – одне ім’я і один логотип для цілої компанії, що пропонує своїм клієнтам однаково високий рівень обслуговування на всі часи, незважаючи на те, де вони знаходяться. Новий фірмовий стиль буде презентовано на міжнародній виставці в Ганновері. В майбутньому родинне прізвище буде віддзеркалювати – фокус на успіху, фокус на клієнтах, інноваціях та сім’ї.

Новий фірмовий стиль LAPP відповідає переходу компанії від ролі виробника кабелів до постачальника комплексних рішень. Приставки, такі як “Kabel”, “Cable” або “Cablo”, які раніше використовувалися в багатьох країнах з тих пір як було засновано компанію в 1959 році, зникнуть. В попередні роки LAPP успішно перетворилась в постачальника комплексних рішень та брендованих продуктів для багатьох індустрій та застосувань; що доведено прекрасними результатами минулого фінансового року у вигляді зростання товарообігу на 13,9%.

LAPP - одна компанія, одне ім’я – по всьому світу

“Час саме зараз взяти єдине ім’я і єдиний логотип по всьому світу, щоб згуртувати всі наші компанії”, - пояснює Голова правління пан Андреас Лапп. Клієнти та їхні потреби стоять біля витоків цього рішення. “Наразі вже неважливо в якій країні знаходяться наші клієнти, купляючи нашу продукцію або куди її має бути доставлено – ми довгий час працювали як міжнародна команда і це логічний крок, який віддзеркалює нашу глобальну зовнішню ідентифікацію. І це саме те, чого від нас очікують наші клієнти”, - продовжує Андреас Лапп.

Зміни – не тільки логічний крок в розвитку компанії, але й спільне рішення сім’ї – LAPP залишається LAPP. Це шлях, який був започаткований зміною поколінь в 2017 році, коли Матіас Лапп, представник третього покоління засновників компанії, взяв на себе роль виконавчного директора в таких регіонах як: Європа, Африка, Близький Схід та Південна Америка.

Про LAPP:

LAPP – це один з найбільших постачальників інтегрованих рішень та комплектуючих в сфері кабельних з’єднувальних технологій зі штаб-квартирою в Штутгарті, Німеччина.  Портфоліо компанії включає стандартні та гнучкі кабелі, промислові коннектори та кабельні системи, індивідуальні кабельні рішення, продукти для автоматизації та роботизації для “розумних” виробництв майбутнього та аксесуарів. Основний ринок LAPP – це машинобудування, будівництво та/або модернізація виробництв. Іншими ключовими ринками є харчова промисловість, енергетичний та транспортний сектор.

LAPP залишається в неперервній родинній власності з дня застосування в 1959 році. В 2016/17 фінансовому році консолідований дохід компанії склав 1,027 мільйонів євро. На сьогоднішні в LAPP на 17 виробничих майданчиках та в 40 торгівельних компаніях працює приблизно 3,770 співробітників по всьому світу. Також LAPP співпрацює з більше ніж 100 іноземними компаніями представництвами.