CORONAVIRUS: LAPP LA EMEA СТАРАННО ПРАЦЮЄ ЗАРАДИ ВАС

Matthias Lapp
CEO for Latin America, Europe, Middle East, Africa (LA EMEA)

Matthias Lapp CEO for Latin America, Europe, Middle East, Africa (LA EMEA)

Шановні клієнти та друзі LAPP,

 

Від імені компанії я щиро сподіваюся, що ви та ваші близькі в цей час здорові та знаходитеся у безпеці.

 

Хто б міг подумати лише кілька тижнів тому, що незабаром ми будемо писати ділові листи починаючи з таких рядків? Відтоді багато що змінилося. Кордони в усьому світі закриті, більшість країн припинили своє соціальне життя, а глобальна економіка призупиняється. Коронавірус за мить - змінив усе.

 

Я пишу вам, щоб повідомити про те, як усе це впливає на LAPP.

 

Завдяки нашому міжнародному ланцюгу поставок та світовій присутності ми відчули перші ефекти коронавірусу за межами Азії на ранній стадії пандемії. Тому ми вирішили створити робочу групу для регіону LA EMEA (Латинська Америка, Європа, Близький Схід, Африка) ще в середині лютого і це дозволило нам ефективно реагувати на розвиток подій.

 

Безпека наших співробітників під час обслуговування наших клієнтів - наш головний пріоритет. Ми впровадили різні заходи, щоб забезпечити її, наприклад, суворі правила соціального дистанціювання, домашній офіс для тих, хто може працювати віддалено, покращили гігієну на виробництві та логістиці.

 

Це, а також наша потужна децентралізована мережа поставок з декількома центральними складами та великими запасами, дозволяє нам підтримувати належний рівень послуг, що ми надаємо. Тож я з гордістю можу сказати: «Ми цілком готові здійснювати поставки». Тим не менш, є причини, на які ми вплинути не в змозі, такі як глобальні ланцюги поставок, а також тимчасові закриття компаній LAPP в деяких країнах, через національні відключення. Всі ці причини можуть вплинути на нас у майбутньому. Тому ми просимо вас віднестися з розумінням до деяких затримок поставки нашої продукції.

 

Обіцяю вам, усі в LAPP наполегливо працюють над тим, щоб задовольнити ваші потреби та адаптуватися до цієї надзвичайної ситуації.

 

Якщо у вас виникли запитання, зв’яжіться з нашою службою підтримки клієнтів за номером 0 800 303 101 або електронною поштою sales@lappukraine.com

  

Будьте здорові та безпечно переживайте ці неприємні часи!

 

З найкращими побажаннями,

 

Маттіас Лапп

Генеральний директор Латинської Америки, Європи, Близького Сходу, Африки (LA EMEA)