LAPP Group сумує через втрату Урсули Іди Лапп

Засновниця компанії померла у віці 90 років

Ursula Ida 1539 ret4 sw

                                                            Урсула Іда Лапп (Ursula Ida Lapp)  *30 травня 1930   †25 Квітня 2021

Вона була фантастичною бізнес-леді і створила історію бізнесу: Урсула Іда Лапп, засновниця LAPP, померла минулої неділі у віці 90 років. "Наша мама була душею компанії. Ми будемо дуже сумувати за нею як за матір'ю і як за мудрим порадником", - говорить Андреас Лапп (Andreas Lapp), Голова правління LAPP Holding AG.

Урсула Іда Лапп була підприємцем з пристрастю та драйвом. Разом зі своїм чоловіком Оскаром Лаппом (Oskar Lapp) (1921-1987) вона заснувала компанію, яка сьогодні є лідером світового ринку комплексних рішень для підключень. Історія успіху розпочалася наприкінці 50-х років, коли Оскар Лапп розробив перший прямокутний роз'єм для промисловості та перший промислово виготовлений кабель живлення та управління. Цей винахід став революцією у технології підключень у всьому світі.

Без Урсули Іди Лапп це було б неможливо. Подружжя Lapp заснувало свою компанію U.I. Lapp KG у 1959 р., де U.I. розшифровується як Урсула Іда. На початку бізнес вівся з гаража їхнього будинку в районі Вайхінген міста Штутгарт. Оскар Лапп займався продажами, тоді як Урсула Іда Лапп піклувалася про бухгалтерію, рекламу та ще й про маленьких дітей вдома.
Вона часто їздила на вантажний склад з ручним візком, щоб отримати кабелі, коли вони надходили - кабелі, які підприємлива пара спочатку виготовляла на замовлення, - або відразу ж їх відправити.

Подружжя Lapp разом створило перший в світі кабельний бренд: ÖLFLEX® - потрібний продукт у потрібний час. Подружжя Lapp встановило стандарти якості, які і до сьогодні застосовуються в усьому світі у виробництві кабелю. Попит був величезний. У 1963 році компанія відкрила перший власний завод з виробництва кабелю ÖLFLEX®.

Після смерті Оскара Лаппа в 1987 році Урсула Іда Лапп взяла на себе управління компанією разом зі своїми синами Зігбертом та Андреасом. Компанія продовжувала нарощувати свою присутність на міжнародній арені.

LAPP, зі штаб-квартирою в Штутгарті, Німеччина, є провідним постачальником комплексних рішень та брендових продуктів у сфері кабелю та технологій підключення.

Політичні, соціальні та культурні зобов'язання також завжди були їй до душі. На додаток до щедрих пожертв установам в Індії, а також у Штутгарті та довкола нього, вона у 1992 році разом із синами заснувала Фонд імені Оскара Лаппа (Oskar Lapp Foundation). Урсула Іда Лапп також чотири роки працювала у регіональному парламенті. Урсула Іда Лапп, за свої досягнення як бізнес-леді та за свою соціальну діяльність, відзначена багатьма нагородами, зокрема Орденом "За заслуги перед Федеративною Республікою Німеччина" (Verdienstorden der Bundesrepublik Deutschland) та "Бізнес-медаллю" землі Баден-Вюртемберг (Wirtschaftsmedaille des Landes Baden-Württemberg).

LAPP і до сьогодні залишається сімейною компанією. В Урсули Іди Лапп залишилось троє синів, двоє з яких працюють у компанії. Двоє онуків засновниці також вже працюють у LAPP. Маттіас Лапп (Matthias Lapp) є генеральним директором у регіоні Європи, включаючи Південну Америку, Африку та Близький Схід, а Олександр Lapp (Alexander Lapp) відповідає за диджиталізацію та електронну комерцію. "Це було найбільшим бажанням нашої матері: побачити, що її онуки беруть на себе відповідальність в компанії. Я радий, що вона дожила до її здійснення. Ми продовжимо управляти нашою компанією в її дусі", - каже Голова наглядової ради Зігберт Лапп (Siegbert Lapp).

Поховання відбудеться з найближчою родиною та друзями.

На світлу пам'ять
Ваша родина Лапп

                                                                                                                                                        Штутгарт, 27 Квітня 2021

 

Посилання на сторінку для співчуття: