Lapp підвищує конкурентоспроможність своїх клієнтів

Новий датчик Badger Mod-MAF M 2000

Новий датчик Badger Mod-MAF M 2000

SKINTOP® CLICK скорочує витрати на виробництво вимірювальних приладів

Вимірювальні прилади необхідні скрізь, де використовуються рідини: у водному господарстві, каналізації, харчовій промисловості, енергетичних станціях чи у фармакології.

 

Badger Meter Europa GmbH у Нойффені (Німеччина) - лідер у галузі магнітно-індуктивних вимірювальних приладів.

 

Як будь-яка інша компанія, Badger відчувають тиск рівня витрат на виробництво. Але завдяки інноваціям Lapp вони змоги оптимізувати виробничі витрати.

 

Рішення Lapp Group

Новий датчик Badger Mod-MAF M 2000 використовує інноваційні кабельні вводи SKINTOP® CLICK. Час зборки  значно скорочено, а це заощаджує до 3 $ на кожній одиниці готового вибору. Кращий спосіб переконатися у перевагах SKINTOP® CLICK це порівняти його із звичайними кабельним вводом. Для роботи із звичними аксесуарами для фіксації кабелю потрібен інструмент, у той час як SKINTOP® CLICK має спрощену систему фіксації: просто проверніть вліво, вправо і готово. Кабель зафіксований, відцентровано, позбавлений навантаження натягу (згідно EN50262) та захищений (згідно IP 68). Більше того, SKINTOP® CLICK  універсальний завдяки широкому діапазону затиску 1-4 мм.

 

Badger також довіряє продукції Lapp Kabel і для інших типів вимірювальних пристроїв

У більшості вимірювальних приладів, призначених для рідин, датчик знаходиться безпосередньо над передавачем. Але зустрічаються установки із рознесеними датчиком та передавачем. У таких випадках, кабель передачі даних UNITRONIC® CY PIDY (TP) забезпечує надійну передачу сигналів навіть на ділянках із електромагнітним полем завдяки подвійному екрану: кожної пари та загальному. UNITRONIC® CY PIDY (TP) стійкий до горіння відповідно до IEC 60332-1-2, придатний для рухомої та фіксованої прокладки у сухих та вологих приміщеннях.

 

Клієнт

Badger Meter Europe GmbH є дочірньою компанією Badger Meter Inc. Із центральним офісом у Міллуокі (США). 1200 працівників в усьому світі роблять загальний оборот близько € 350 млн. З 1905 року компанія була однією з провідних у галузі створення вимірювальних приладів. Badger були піонерами у багатьох видах вимірювальних приладів для рідин, що підтверджується відповідними патентами на ім'я компанії.

Web: www.badgermeter.de

 

Вимоги та переваги

Системи вимірювання рідин зроблені легко! Заощаджуйте час та гроші завдяки кабельним вводам SKINTOP® CLICK. Просто введіть кабель у отвір, поверніть і готово - кабель зафіксований, відцентрований та захищений від вібрацій. Кабелі передачі даних UNITRONIC® CY PIDY (TP) були використані для з'єднання віддалених компонентів системи. Конструкція кабелю являє собою окремо екрановані кручені пари, додатково захищені загальним екраном, і є стійким до горіння. Це означає, що дані максимально захищені від зовнішніх перешкод та негативних умов.