Lapp Group створює перспективи

bystronic glass

 

Bystronic glass - один з світових лідерів у виробництві машин та устаткування для виробництва склопакетів, триплексу, скла для машин та фотоелектричних модулів.

 

Lapp Group багато років є основним постачальником кабельної продукції Bystronic glass. Так, нова високотехнологічна установка для виробництва склопакетів також оснащена фірмовою продукцією Lapp. Вона виробляє великі скляні панелі - до 4 метрів довжиною, 2.7 метра шириною і 80 мм завтовшки, а її виробнича потужність - два подібних скла за хвилину.

 

Рішення Lapp Kabel для виробництва скла

Вогнестійкі кабелі ÖLFLEX® CLASSIC 810 для рухомих кабельних ланцюгів (витримують до 5 млн циклів вигинів) та надгнучкі UNITRONIC® FD CY кабелі передачі даних підтримують безпечне транспортування скла у «високопродуктивній машині для очищення». Кабелі управління ÖLFLEX® CLASSIC 110 використовуються для управління миючими щітками. Після цього, величезні та ідеально чисті скляні пластини доставляються на «контрольну станцію», де їх оглядають у встановлених на вулиці рамах.

 

Захвати, якими управляють також ÖLFLEX® запресовують два скла в раму. Простір між двома панелями заповнюється інертним газом для збільшення тепло- і звукоізоляції, а краї герметизуються. На всіх стадіях виробництва електродвигуни управляються за допомогою шаф управління, в яких використовується продукція Lapp.

 

Установки Bystronic, призначені для Північноамериканського ринку, обладнані кабелем ÖLFLEX® 191, у яких в якості жил використані окремі провідники, що відповідають стандартам UL-CSA-HAR. Крім того, склопакети Bystronic використовуються не тільки для створення комфортного житла в будинках, але і для інших об`єктів, що захоплюють подих, таких як стадіон Формула 1 в Абу Дабі.

 

Клієнт

Bystronic glass спеціалізується на розробці прикладних систем та послуг для обробки скла. Метою компанії є надати рішення для виробників скла, створити умови для безпечного та комфортного процесу виробництва.

 

Сфера діяльності компанії охоплює широкий спектр: від виробництва базових компонентів до комплексних автоматизованих рішень на замовлення клієнта. З 1994-го року вона є частиною Conzzeta AG.

  

Вимоги та переваги

46-метрові установки для виробництва ізолюючого скла мають бути не лише високо потужними, але й працювати на високих швидкостях. Кабелі для рухомих кабельних ланцюгів ÖLFLEX® CLASSIC 810 та надгнучкі кабелі передачі даних UNITRONIC® FD CY можуть виконувати свої функції навіть у таких вимогах. Для енергоживлення та керування електроприводами використовуються кабелі ÖLFLEX® CLASSIC 110 із оптимальним зовнішнім діаметром. Lapp Group поставляє всю необхідну продукцію з одних рук та пропонує допомогу експертів. Це не тільки заощаджує час клієнтів, але бюджети.