Lapp Kabel і Speidel GmbH на шляху до успіху в сфері фотоелектричної енергетики

Кабельні барабани ÖLFLEX® SOLAR готові до підключення

Кабельні барабани ÖLFLEX® SOLAR готові до підключення

Плідна співпраця між компаніями Göppinger Speidel GmbH&Co та Lapp Group вже перевірена роками. Основним напрямом діяльності Göppinger Speidel є розробка та установка фотоелектричних систем від маленьких на дахах для обслуговування офісних та житлових споруд до масштабних проектів для комунальних систем енергопостачання.

 

Партнером та постачальником кабелю для фотоелектричних систем є Lapp Group. Спеціально розроблений серія ÖLFLEX® SOLAR включає кабель стійкий до ультрафіолетового випромінювання та атмосферних впливів. 

 

На сьогодні, правіючи за рамковою угодою, Göppinger Speidel у сласних проектах використала більше 100 км кабелю ÖLFLEX® SOLAR XLS. Кабель є стандартним для фотоелектричної індустрії завдяки розширеній граничній робочій температурі до +100°С. ÖLFLEX® SOLAR XLS придатний для прокладки  у кабельній мережі фотоелектричних модулів, так і для з'єднання окремих стандартних рядів модулів та установок, що перетворюють постійний струм в змінний на скатних та плоских дахах, а також на відкритих місцевостях.

38 902 сонячних панелей на 14,33 га у Гредінге (Баварія, Німеччина)

38 902 сонячних панелей на 14,33 га у Гредінге (Баварія, Німеччина)

Спеціальні лінії для генерації електроенергії за допомогою фотоелектричних систем були нещодавно встановлені компанією Göppinger Speidel на трьох величезних полях. На площі у 14,33 га у Гредінг (Баварія) було розміщено 38902 фотоелектричних модулів загальною потужністю 4,49 МВт. Два інших об'єкта побудовані у Фризії (Німеччина).

 

Фотоелектрична система на відкритій місцевості в Остборделуме налічує більше 43 000 панелей, які розміщені на площі 11 га та генерують 6,67 МВт, а двосекційна установка в Босбюлле складається з 23500 панелей, займає площу 7,2 га та виробляє 2,5 МВт.

 

«На кожен мегават ми проклали близько 17 км кабелю ÖLFLEX® SOLAR. Проте номенклатура продукції Lapp, що ми використовуємо у проектах значно ширша. Зокрема, у розподільних шафах та трансформаторах також можна зустріти кабель Lapp».