UL-сертифікований Lapp кабель використовується по всьому світу

Петер Хазенауер, головний інженер-електрик компанії M+W Group

Петер Хазенауер, головний інженер-електрик компанії M+W Group

Компанія M+W Group з головним офісом у Німеччині є одним із провідних світових постачальників технологій «чистої кімнати». Тут, на заводі в Штутгарті, випускаються пристрої для електронного устаткування, автомобільної промисловості, для застосування у альтернативних джерелах енергетики, скрізь, де існують особливі вимоги до стерильності процесу виробництва (8 клас «чистої кімнати»). Серед широкого асортименту кабелю та кабельних аксесуарів Lapp Group присутні рішення, що здатні задовольнити вимоги найвибагливіших замовників. «Ми використовуємо кабель Lapp практично у кожному пристрої, який виробляємо для експорту», коментує Петер Хазенауер, головний інженер-електрик компанії M+W Group.

 

Lapp Group - одна з небагатьох компаній, яка поставляє широкий асортимент кабелю, що відповідає стандартам UL та NFPA 79 (для Північної Америки). Вони регламентують ряд обмежень у використанні кабелів AWM. Переважна більшість продукції M+W Group експортується, саме тому використання сертифікованих компонентів є критично важливим. Більше того, надійність кабелю Lapp у експлуатації значно знижує ризики несправностей. Варто також зазначити, що технічні характеристики кабелю Lapp роблять можливою прокладку без додаткового захисту. Це істотно скорочує час монтажу та знижую до 40% витрат.  

 

Напівпровідникова індустрія передбачає дуже високі стандарти щодо чистоти виробничого середовища. Стабільна температура та рівень вологості є критично важливими під час процесу літографії високочутливої ​​пластини - допустиме коливання 0,05°С. Кабель ÖLFLEX® Tray контролює пристрої, які досліджують структуру пластини, що може змінитися як наслідок впливу змін у зовнішньому середовищі. ÖLFLEX® CONTROL TM був обраний для управління вітросиловими установками, які закачують повітря під високим тиском та з високою швидкістю, щоб забезпечити постійний рівень температури.

Кондиціонер, виробництво компанії M + W Group

Кондиціонер, виробництво компанії M + W Group

 

Кабель передачі даних UNITRONIC® 300 CY знайшов своє призначення у передавачі для контролю рівня температури. Управління програмним забезпеченням передавача забезпечує кабель UNITRONIC® BUS. Для підключення кабелю спеціалісти M+W Group віддали свою перевагу промисловим конекторам EPIC®, які також між іншим сертифіковані згідно Європейського та Північно-американського стандартів.

 

Клієнт

M+W Group - провідний світовий виробник в області проектування, будівництва та проектного менеджменту для передових технологічних можливостей у сфері відновлюваної енергетики та наукомісткої промисловості. Починаючи з розвитку концепції, закінчуючи готовим рішенням, компанія в повному обсязі управляє проектами, які передбачають індивідуальний підхід, швидку реалізацію і отримання прибутку. Завдяки високому рівню компетенції в поєднанні з технологічним процесом автоматизації та комплексних можливостей для цілісної інтеграції рішень компанія M + W Group в першу чергу фокусує свою увагу на таких провідних галузях як електротехніка, біоенергетика, хімічна промисловість, автомобілебудування.

Web: www.mwgroup.net