GRALmarine

7a48b197f0

Декілька років тому у Польщі був зафіксований новий рекорд занурення на глибину 264 метри, який встановив Даріуш Віламовскій в озері Гарда (Італія). Для кращої орієнтації у водному просторі він був оснащений двома спеціальними лампами для дайвінгу. Проте це не єдине занурення кабелю Lapp Group у такі глибини.

Кабель Lapp і лампи GRALmarine також стали незамінними при пошуку каналу зв'язку між двома системами підводних печер, протяжність кожної з яких кілька кілометрів на півострові Юкатан (Мексика). Більш того, вперше була проведена фотозйомка печер. Для цих цілей аквалангісти використовували потужні освітлювальні прилади, що працюють від акумуляторної батареї 200-W-HMI.

 

Рішення від Lapp Kabel для занурень

Підводне обладнання GRALmarine для освітлення підключається до акумуляторної батареї за допомогою кабелю ÖLFLEX® CLASSIC 400 P, а для кращого захисту кабелю використовуються кабельні вводи SKINTOP® BS. ÖLFLEX® CLASSIC 400 P має високу стійкість до механічного і хімічного впливу, а також відрізняється тривалим терміном служби навіть в особливо важких умовах експлуатації завдяки спеціальній оболонці з поліуретану. У Мексиці лампи були підключені за допомогою ÖLFLEX® 550 P в ізоляції з поліуретану, який придатний для експлуатації за будь-яких погодних умовах. Обидва кабелі зарекомендували себе якнайкращим чином, а замовники підтвердили його високу ефективність.  

 

Характеристики та переваги

При використанні підводних ламп на глибині більше 100 метрів герметичність з'єднання та ідельний контакт між металевими елементами лампи та кабелем вкрай важливу. Виконання таких умов досягається за допомогою спеціального гумового ущільнення та прокладки з поліуретану, що дозволяє використання даного обладнання на глибині до 1000 м.

 

Використовувана продукція

Кабельні вводи SKINTOP® BS, кабель ÖLFLEX® 440 P, ÖLFLEX® 550 P, ÖLFLEX® CLASSIC 110.

 

Клієнт

Польська компанія GRALmarine спеціалізується на виробництві підводного обладнання для освітлення, а також систем контролю та дистанційного керування для дайвінгу.