Lapp в помощь окружающей среде

Завод утилізації хімічно небезпечних речовин

Завод утилізації хімічно небезпечних речовин

ÖLFLEX® та UNITRONIC® роблять світ безпечніше

Однією із задач сучасного суспільства є утилізація всіх хімічно небезпечних речовин безпечним для навколишнього середовища методом.

 

Завод в Почепі, що віддалений від Москви на 500 км, щорічно утилізує 7,500 тонн зарину та зомана. Проект будівництва та введення в експлуатацію об`єкта фінансувався Німецьким міністерством закордонних справ.

 

Генеральною підрядною організація була обрана німецька компанія EISENMANN із центральним офісом у Беблінгені (Німеччина). Компанія спеціалізується на охороні навколишнього середовища та методах екологічно безпечного виробництва.

 

На заводі встановлено дві лінії для спалювання шкідливих речовин при температурі 1200°С, кожна з яких витримує навантаження до 1000 кг/год.

 

Дві окремі лінії виробництва, кожна з яких витримує навантаження до 1000 кг / год, були встановлені для спалювання рідин при температурі 1200 ° С. Перша лінія має два високопотужних реактора, кожен з яких має обладнання для очищення газів і фільтри, встановлені на виході. Друга лінія - для твердих матеріалів. Наприклад, для брудного захисного одягу, упаковки, а також активованого вугілля та алюмінію оксиду з відходів очищення повітря. Для забезпечення необхідного рівня очищення води встановлена ​​багаторівнева очисна система.

 

Рішення Lapp Group

На подібних виробництвах збої є недопустимими. Ось чому EISENMANN використовує кабель ÖLFLEX® CLASSIC 110, як EMC сумісну CY альтернативу з'єднання двигунів, вентиляторів, дисків, магнітних клапанів та датчиків для контрольної кімнати. ÖLFLEX® FD CLASSIC 810 був використаний в підйомно-транспортному устаткуванні для очищення та знищення використаного військового спорядження. Крім того, кабелі передачі даних UNITRONIC® BUS у центральній контрольній системі дозволяє контролювати усі процеси швидко та без перешкод.

 

Клієнт

EISENMANN AG це провідна світова компанія в сфері загального процесу завершення виробництва, автоматизації, високотемпературних процесів та екологічних технологій. На підприємстві працюють 2200 співробітників. Інженери, технологи та фахівці з різних галузей науки планують, створюють, конструюють для створення нових технологій безпечного для навколишнього середовища виробництва

Web: www.eisenmann.com

Вимоги та переваги

ÖLFLEX® та UNITRONIC® забезпечують повне обслуговування системи, розміром більше ніж футбольне поле. Взаємодія між насосами, вентиляторами, дисками та сенсорними датчиками вимагає чіткої узгодженості в таких високочутливих системах.