Heidelberger Druckmaschinen довіряє продукції Lapp Kabel

Друкарська машина Speedmaster XL 105

Друкарська машина Speedmaster XL 105

Heidelberger Druckmaschinen – провідна компанія ринку офсетних листових друкарських машин, таких як Speedmaster XL 105 - модель вищого технічного рівня, якість її друку та продуктивності відповідають найвищим стандартам.

 

Щорічно компанія випускає більше 3000 друкованих машин на сучасному обладнанні заводу, що розташований у Wiesloch-Walldorf (Німеччина). Speedmaster XL 105 може підключатися одночасно до 16-ти друкарських пристроїв, а швидкість її друку складає 18000 сторінок на годину форматом 70x105 см.

 

Вражає кількість інноваційних технологій, що використовуються в машині: «Для випуску такої установки потрібно ідеальне поєднання механічного, електронного та пневматичного обладнання», пояснив Пітер Кауфман, керівник відділу проектного планування компанії Heidelberger. Протягом довгих років він закладає у проекти кабель та аксесуари Lapp Group. «Комплексна експертна оцінка якості продукції, економічність її використання та своєчасні поставки з кожним роком посилюють нашу лояльність до продукції Lapp Group», говорить Фолкер Стегон, відповідальний за закупівлю електричних компонентів в Heidelberger.

 

Співробітники компанії Heidelberger розробляють та креслять точні схеми прокладки кабелю для блоків управління та різних компонентів, які потім використовуються в друкарській машині XL 105. Такий підхід чітко визначає розташування кожного кабелю та конектора в пристрої. Наприклад, для виготовлення однієї системи з шістьма друкованими машинами необхідно 2,7 км кабелю.

 

Кожна друкарська машина має власний блок управління. Вони керують усіма функціями друкарських машин, а отже і датчиками, вмикачами та вимикачами, пневматичним обладнанням, гідравлічними та електричними силовими приводами, а також вони управляють індивідуальним приводом, що відповідає за зменшення вібрації та нанесення фарб. Безпечне функціонування машини закладається на етапі її розробки.

 

Контрольний кабель ÖLFLEX® 150 CY та ÖLFLEX® CLASSIC 110 поєднують блок управління з індивідуальним приводом, а також керують процесом нанесення фарб та зменшення вібрації. Ці термостійкі кабелі в ПВХ оболонці ідеальні для застосування на заводах, а також у різних верстатах. Екран у вигляді обплетення з луджених мідних дротів кабелю ÖLFLEX® 150 CY гарантує надійну передачу сигналу при впливі електромагнітних перешкод. У зонах підвищеного ризику, які знаходяться безпосередньо в принтері, кабель додатково захищений гофротрубами.

 

Низькочастотний кабель передачі даних UNITRONIC® 100 використовується в кінцевих вимикачах та пристроях управління. Цей контрольний та сигнальний кабель використовується в основному в електричних приладах, які функціонують в мілліамперному діапазоні, де потрібні оптимальні розміри та висока щільність провідника. Зовнішня оболонка UNITRONIC® 100 виготовляється з ПВХ пластика, завдяки чому має міцні, гнучкі та зносостійкі властивості.

 

На ведучій частині, де з'єднуються особливо точні механізми шестерні (допустиме відхилення становить тисячні міліметра), використовується гнучкий кабель для серводвигуна ÖLFLEX® Servo FD 790. Цей зносо-, масло-, стійкий до порізів кабель не поширює горіння та розроблений спеціально для застосування у вологих середовищах. Зовнішня оболонка  ÖLFLEX® Servo FD 790 виготовлена із  поліуретану, завдяки чому кабель не піддається впливу агресивних хімікатів. Це значно збільшує термін його експлуатації.

 

У центральному блоці управління друкарської машини Speedmaster XL 105 використовуються низькочастотний кабель передачі даних UNITRONIC® LiYCY та кабельні вводи SKINTOP®. Центральний блок є джерелом електроживлення для всієї машин. Основними його складовими є центральний процесор, головний привід та периферійні пристрої, такі як сушильний апарат, система вентиляції, охолоджуюча система для пом'якшення води та пульверизатори.

 

Пітер Траут, інженер по збуту в Lapp Group каже: «Ми виконуємо комплексні поставки для компанії  Heidelberger вже тривалий час. Сьогодні, Heidelberger використовує у власному виробництві більше 150 позицій із стандартної номенклатури Lapp Group».

 

Клієнт

Компанія Heidelberger Druckmaschinen AG – провідна компанія, що постачає комплексні рішень в області друкарської індустрії. Головний офіс розташований у Гейдельберзі, Німеччина. Компанія спеціалізується на повному процесі виробництва у сфері листового офсетного і флексографічного друку.

Web: www.heidelberg.com