Завод "Лідер Електрик"

Провід LAPP застосовується у середовищі з розширеним температурним діапазоном

Провід LAPP застосовується у середовищі з розширеним температурним діапазоном

Оптимальні системи управління електричним двигуном

 

Запорізький завод низьковольтного обладнання «Лідер Електрик» - абсолютно новий формат підприємства на українському ринку виробництва електрообладнання та електротехнічних послуг. Те, що виділяє його з ряду інших - це висока якість продукції у поєднанні з орієнтацією на потреби сучасного промислового сегмента. «Ми виробляємо високоякісне надійне електричне обладнання, яке дозволяє тисячам підприємств працювати і досягати успіху» - так сформульовані основні принципи роботи компанії в її місії. Орієнтованість на успіх, також як і довгострокове співробітництво є тими цінностями, які закладені в основу Lapp Group і є її «рушійною силою» вже більше 50 років. Вважаємо, що саме схожість в принципах ведення бізнесу стала ключовим чинником розвитку взаємовигідного співробітництва між компаніями.

 

Завдяки широкому асортименту продукції та індивідуальному підходу до кожного замовлення з боку фахівців «Лідер Електрик», клієнт завжди може розраховувати на рішення, точно відповідне його вимогам. Системний підхід до управління навіть незначним проектом дозволяє оптимізувати інвестиційні вклади, досягаючи при цьому максимальної ефективності.

 

Перший етап, який запускає низку процесів електромонтажного проекту, - це так званий етап передпроектних робіт. У першу чергу він передбачає проведення експертизи діючих електроустановок та вивчення завдань замовника. Логічним продовження аналітичної складової є розробка інженерного рішення. Саме на цьому етапі зумовлюються очікувані терміни, орієнтовна вартість, а значить і майбутні постачальники комплектуючих.

 

«Так як у своїх проектах ми прагнемо орієнтуватися на результат і фіксувати ціну вирішення завдання заздалегідь, при виборі постачальника і бренду ми орієнтуємося на доступність товару за ціною і його конкурентоспроможність без шкоди якості», - говорять в один голос співробітники. «Вже не перший рік ми працюємо з компанією ЛАПП УКРАЇНА, яка забезпечує не тільки високу якість продукції, а й сервіс європейського рівня. Я зараз говорю про компетентність консультаційної підтримки співробітниками компанії, терміни поставки та орієнтованості на клієнта».

 

У власному виробництві для підключення електроустаткування і внутрішньої розводки в приладах фахівці «Лідер Електрик» використовують провід H05V-K / H07V-K,що поставляється ЛАПП УКРАЇНА. Серед основних вимог до проводу, які висуває замовник: гнучкість, якість ізоляції, термін служби не менше 5-10 років. Більш того, провід виробництва Lapp не підтримує горіння, що підтверджено відповідним сертифікатом IEC 60332-1-2, а також в широкому асортименті і необхідному обсязі представлений на складі в Києві. Приємним бонусом для замовника є цінова перевага, тому що ціна на H05V-K / H07V-K може конкурувати з іншими виробниками та імпортерами в Україні.

 

Щоб забезпечити додатковий механічний захист і зв'язати провід в пучки, закуповується спіраль KW з поліаміду. Її установка нічим не обмежена, оскільки конструкція дозволяє здійснювати установку після монтажу. Для ділянок з підвищеною температурою навколишнього середовища на виробничих площах фахівці «Лідер Електрик» замовляють термостійкий провід ÖLFLEX® HEAT 180 SiF. Завдяки оболонці на основі силікону він здатний витримувати температурні навантаження до + 180 ° C (короткочасно до + 200°C), зберігаючи всі ті ж високі показники гнучкості та надійності.

 

Герметичне введення кабелю в шафи управління забезпечується за допомогою кабельних вводів SKINTOP®. Для базових умов експлуатації цілком прийнятним варіантом є SKINTOP® ST з поліаміду, у той час як для більш агресивного середовища поза приміщень використовуються кабельні вводи з латуні SKINTOP® MSR-M стійкі до хімічних і механічних навантажень. Наш клієнт особливо відзначає простоту і легкість використання кабельних вводів Lapp Group.

 

Слідуючи системному підходу, на підприємстві використовується роз'єми та інші рішення для підключення кабелю виробництва LAPP KABEL. Фахівці стверджують, що тільки в такому випадку вони можуть гарантувати надійний контакт і безперебійну роботу обладнання, що постачається. Серед широкого асортименту і різних виконань корпусів і вставок, наш клієнт зупинив свій вибір на корпусах HB з алюмінієвого сплаву з порошковим покриттям. Завдяки його універсальності, роз'єми EPIC® користуються попитом в машинобудуванні, в той час як інженери «Лідер Електрик» знайшли їм застосування при підключенні вакуумних вимикачів.

 

Окрему увагу «Лідер Електрик» приділяє вдосконаленню моделей управління, що є необхідною складовою сучасного бізнесу. Так продукція Lapp Group в поєднанні з досвідом і компетенціями фахівців електромонтажної компанії створюють умови і потенціал для росту і розвитку української промислового сегмента.