ІП "Кока-Кола Беверіджіз Україна"

Ділянка розливу

Ділянка розливу

«Кока-Кола Беверіджиз Україна» є одним з лідерів на українському ринку безалкогольних напоїв. Підприємство забезпечує 46000000 жителів України напоями, демонструючи відданість найвищим світовим стандартам. На момент введення в експлуатацію Київського заводу, розташованого в місті Бровари, він став найсучаснішим підприємством серед усіх виробників безалкогольних напоїв у Європі. Тут здійснюється повний цикл виробництва, починаючи з підготовки води, приготування сиропу, насичення напою вуглекислим газом, розливу в пляшки та закінчуючи упаковкою кейсів на палети.

 

Ефективність всього виробництва, в першу чергу залежить від безперебійної роботи устаткування. Саме тому продукція LAPP KABEL задіяна на багатьох етапах виробництва.

 

Окремо потрібно виділити новий кабель ÖLFLEX® SMART 108, який є базовою версією «класичного» ÖLFLEX® CLASSIC 110 та був представлений клієнтам у рамках міжнародної виставки elcomUkaine 2013. Поєднання таких «розумних» технологічних рішень, як використання переробленого ПВХ у внутрішньому шарі ізоляції, виробництво нового продукту тільки в 29 найбільш затребуваних типорозмірах, усічення технічних характеристик до базових вимог і максимальна оптимізація логістичних процесів дозволили нам пропонувати клієнтам кабель ÖLFLEX® SMART 108 за дуже привабливими цінами. І незважаючи на те, що при виході нового кабелю на ринок нашою цільовою аудиторією в першу чергу були монтажні організації, першим кінцевим замовником ÖLFLEX® SMART 108 стала компанія «Кока-Кола Беверіджиз Україна».

Ділянка упаковки кейсів на палети

Ділянка упаковки кейсів на палети

ÖLFLEX® SMART був встановлений на ділянці водопостачання лінії з розливу. З його допомогою передаються сигнали на включення / вимикання насосів для подачі води. ÖLFLEX® SMART 108 повністю відповідає усім виробничим стандартам, а саме має високу стійкість до впливу хімічних речовин, масел, до того ж він не поширює горіння при одиночній прокладці і має низьку щільність диму при виникненні загоряння.

 

На ділянці розливу використовується також інша продукція LAPP KABEL. Зокрема, енергозабезпечення двигунів конвеєрної стрічки, яка переміщує пляшки від одного агрегату до іншого, об'єднуючи їх в єдину технологічну лінію, здійснюється за допомогою кабелю ÖLFLEX® CLASSIC 100/110. Команди управління на ці ж двигуни передаються через екранований кабель UNITRONIC® BUS PB з додатковим захистом від електромагнітного впливу. А всі периферійні компоненти - датчики і виконавчі механізми, підключаються малостійким кабелем UNITRONIC® BUS AS-INTERFACE FD для рухомого застосування. «Завдяки широкій номенклатурі продукції, ми завжди можемо підібрати кабель максимально відповідний нашим технічним вимогам і середовищу його застосування», - говорить Євген Бойченко, начальник відділу електрообладнання «Кока-Кола Беверіджиз Україна».

 

«Кока-Кола Беверіджиз Україна» не єдине підприємство, яке використовує нашу продукцію у виробництві та розливі напоїв. Так, кабель Lapp Group широко використовується на заводах пивоваріння у всьому світі та на заводах корпорації «Оболонь» та "Перша приватна броварня" в Україні.