ТВК "Перша приватна броварня"

Продукція LAPP стала основною при модернізації заводу «Перша приватна броварня» у Львові

Линия розлива

Линия розлива

Продукція ТОВ Торгово-виробничої компанії «Перша приватна броварня» неймовірно стрімко завоювала споживача високою якістю та відмінним смаком хмільного напою, адже слоган сімейної компанії «Для людей - як для себе!» не просто слова. Щоб забезпечити якомога більше жителів продукцією першої свіжості, технологія виробництва пива та безалкогольних напоїв на заводі постійно вдосконалюється, а обсяги виробництва збільшуються. «За підсумками 2013 ми плануємо вийти на рівень близько 1700000 гектолітрів. Щороку наші продажі ростуть приблизно на 40% », - повідомив в інтерв'ю виданню« Інвест-газета» засновник та генеральний директор компанії Андрій Мацола. Для цього за останні роки «Перша приватна броварня» провела ряд реконструкцій та впроваджень нових ліній і машин, а також відкрила нові цехи.

 

Успішне співробітництво «Першої приватної броварні» та компанії «ЕТА» перевірено часом. Завдяки комплексному підходу до вирішення завдань автоматизації, пропонуючи високоякісний продукт виключно европейського виробництва, Львівська електротехнічна компанія «ЕТА» орієнтована на довгострокову роботу як з клієнтами, так і з постачальниками. Саме тому «ЕТА» вже три роки поспіль підтверджує статус офіційного партнера ЛАПП УКРАЇНА, а її фахівці визнання як кваліфіковані інженери в різних завданнях автоматизації. Такі пріоритети у бізнесі пояснюють рішення «Першої приватної броварні» «не змінювати коней на переправі» та визначити «ЕТА» одним з основних партнерів в процесі модернізації виробництва. «При виборі устаткування і комплектуючих для розширення виробничих потужностей нашого клієнта «Першої приватної броварні» основний пріоритет був на якості продукції, що поставляється, в той же час важливими критеріями швидкість доставки, оперативність та компетентність вендора, зручність монтажу та надійність в експлуатації», говорить Ярослав Джала, генеральний директор «ЕТА».

Gодключение датчиков / исполнительных механизмов

Gодключение датчиков / исполнительных механизмов

Продукція LAPP KABEL давно відома на заводі, проте завдяки роботі регіонального дистриб'ютора стала пріоритетною при необхідності підключення машин і ліній в системах передачі даних та управління електроприводами. Універсальний, з високим ступенем надійності, кабель LAPP використовується практично на всіх ділянках виробництва напою, де виникають жорсткі умови експлуатації обладнання: висока вологість, екстремальні температури, велика щільність монтажа в кабельних лотках.

 

Основним кабелем для підключення всіх датчиків тиску, температури, витратомірів та інших сенсорів є екранований ÖLFLEX® CLASSIC 115 CY. Кабель став ідеальним рішенням для монтажу в умовах обмеженого простору за рахунок оптимального зовнішнього діаметра, а його електротехнічні властивості повною мірою відповідають необхідним. Для підключення двигунів та сервоприводів розливних ліній, в цехах варіння і солодоприготування використовується SERVO кабель виключно виробництва LAPP. У цих кабелях використовується оптимальна комбінація жил електроживлення та управління. Для оптимальної електромагнітної сумісності, тобто захисту від перешкод, гнучкі кабелі забезпечені екраном. Промислові мережі Modbus, Profibus, Ethernet також вимагають стабільного зв'язку при будь-яких умовах. Тут ідеальним рішенням стає кабель UNITRONIC® різного виконання залежно від середовища експлуатації. Монтажний провід, кабельні кінцевики, інструмент на заводі використовуються виключно виробництва LAPP. «Надійність і зручність витіснили дешевих азіатських виробників» - говорить Ярослав Джала.

 

Нас, як компанію виробника першокласного продукту, радує вибір українського споживача у бік якісного кабелю і кабельних аксесуарів. Ми високо цінуємо багаторічні партнерські відносини з нашими клієнтами і готові працювати над розширенням меж співпраці.