ЗАСТОСУВАННЯ КАБЕЛЬНИХ ВВОДІВ SKINTOP® У КРАНОБУДУВАННІ

Вантажопідйомний кран

Вантажопідйомний кран

ЗАТ «Запоріжкран» - спеціалізоване кранобудівне підприємство, що за історію існування 80 років набуло досвіду у створенні більш 10 тис. унікальних кранів, що працюють в більш ніж 50 країнах світу.

 

Сьогодні підприємство входить в систему глобальної кооперації Konecranes і спеціалізується на виробництві широкої номенклатури вантажопідйомного обладнання: виробництва козлових і мостових кранів, численних спеціальних кранів, які використовуються в енергетиці, металургії, портових і залізничних терміналах. Більшість продукції «Запоріжкран» експортується, в основному в країни Європи та Північної Америки.

 

Особливе місце в номенклатурі продукції заводу займають контейнерні крани - перевантажувачі. Шпренгельна металоконструкція, вантажний візок з поворотним спредером, універсальність роботи як з 20-футовими, так і з 40- футовими контейнерами дозволяє використовувати контейнерні крани з найбільшою ефективністю для залізничних, автомобільних і портових контейнерних терміналів.

 

І ще, може бути, одне з найголовніших переваг підприємства - ЗАТ «Запоріжкран» виготовляє крани вантажопідйомністю від 5 до 1000 тонн, які можуть працювати при температурі від -40◦С до + 40◦С. Вони вже відмінно зарекомендували себе як на просторах Сибіру і України, так і при вологому кліматі тропіків В'єтнаму, Бангладешу, Індії, знову ж таки, якість та надійність - саме те, що необхідно споживачеві.

Опорний візок крану

Опорний візок крану

Для виготовлення високоякісного обладнання, яке повинно безперебійно працювати в різних кліматичних умовах, а також з різним ступенем навантаження підприємство «Запоріжкран» використовує латунні кабельні вводи SKINTOP® виробництва Lapp Kabel.

 

Висока експлуатаційна надійність SKINTOP® MS-M, оптимальний захист від розтягуючих навантажень, а також великий діапазон кріплення дозволяють виробникам кранів бути впевненими в якості свого обладнання, це саме той момент, коли дрібні деталі відіграють дуже важливу роль у працездатності потужного вантажопідйомного обладнання. Клас захисту кабельного вводу IP 68 забезпечує надійність його експлуатації у вологих кліматичних умовах. Широкий температурний діапазон дозволяє не турбуватися про експлуатаційні можливості крана як при низьких, так і високих температурах.

 

Крім SKINTOP® MS-M на виробництві використовуються кабельні вводи з латуні SKINTOP® MS-SC M, а також SKINTOP® MS-M BRUSH. Ці прості і надійні кабельні вводи монтуються швидше, ніж будь-які інші аналогічні системи і забезпечують оптимальний контакт екрану з низьким омічним опором.

 

Клієнт

В даний час ЗАТ «Запоріжкран» входить до складу Konecranes Lifting Businesses Group. Konecranes - це унікальна компанія, визнаний лідер серед виробників підйомно-транспортної техніки, вона випускає найширший спектр кранів вантажопідйомністю від 8 до 2000 тонн. Тут дотримуються високі європейські стандарти якості, які повною мірою втілюються на запорізькому підприємстві «Запоріжкран», де високоякісна продукція Lapp Kabel знайшла своє застосування.