ТОВ "Кроно-Україна"

Біржа сировини

Біржа сировини

У наші дні підприємства, орієнтовані на виробництво якісного продукту, прагнуть забезпечити безперебійний виробничий процес і для досягнення цієї мети використовують продукцію найвищої якості.

 

Одним з таких підприємств є «Кроно-Україна» - успішна компанія з багаторічним досвідом роботи не тільки на ринку України, але й у світі, компанія, яка входить до складу швейцарського концерну Swiss Krono Group і спеціалізується на виробництві деревостружкових плит.

 

На підприємстві використовуються сучасні технології, впровадження у виробництво новітніх досягнень науки, постійна модернізація виробничого процесу - це те, що гарантує надійність підприємства як партнера для фірм меблевої та будівельної галузі, і забезпечує постійну високу якість продукції.

 

У 2011 році підприємство провело повну модернізацію виробництва та закупило більше 40 км кабелю Lapp для реалізації своїх завдань. Компанія ЛАПП УКРАЇНА ТОВ поставила на підприємство велику кількість кабелю ÖLFLEX® FD CLASSIC 810, ÖLFLEX® CLASSIC 110, ÖLFLEX® CLASSIC115, силового кабелю, а також захисних рукавів SILVYN® RILL PA 12 та аксесуарів.

 

Кабельно-провідникова продукція Lapp Kabel широко використовується практично на всіх дільницях виготовлення ДСП починаючи від сушіння деревини і закінчуючи виготовленням готових плит.

 

Виробництво ДСП - це складний технологічний процес, і якщо говорити про нього дуже коротко, то потрібно обов'язково зазначити, що виробничою основою ДСП є стружка, яка проходить довгий технологічний шлях обробки перш, ніж стати повноцінною деревостружковою плитою. Стружка спочатку сортується, миється і потрапляє в пропарювальний котел. Після пропарювання, за допомогою шнека вона транспортується в спеціальну дробильну установку, де проходить етап подрібнення на волокно, яке підсушується.

Вентиляторна установка на ділянці сушіння подрібненої деревини

Вентиляторна установка на ділянці сушіння подрібненої деревини

Процес сушіння відбувається в камерах обладнаних одним або декількома вентиляторами, за допомогою яких повітря надходить у відсіки і дерево поступово сушиться. Для підключення вентиляторів на підприємстві використовується контрольний кабель ÖLFLEX® CLASSIC 110 і кабель NYY-J (конструкція даного кабелю дозволяє монтувати його в штукатурці, в цементних і цегляних стінах). Прокладка якісного кабелю забезпечує безперебійну роботу і довговічність електродвигуна, який у свою чергу не дає вийти з ладу вентилятору. Вихід з ладу вентилятора істотно затягує процес сушіння і погіршує рівномірність висушування пиломатеріалів. До того ж слід врахувати, що технічно складно (а іноді й просто неможливо) провести заміну вентилятора в процесі сушіння. Зазвичай доводиться чекати його закінчення.

 

Після процесу сушіння стружка змішується зі склеюючими добавками і слідує в бункер формувальної машини. Саме тут задіяна велика кількість кабелю ÖLFLEX® CLASSIC 110, ÖLFLEX® CLASSIC 115 CY, а також особливо гнучкого ÖLFLEX® FD CLASSIC 810, який може використовуватися у рухомих кабельних ланцюгах або ж для підключення рухомих деталей верстатів.

 

Захисні рукава SILVYN® RILL PA 12 є незамінним продуктом при наявності великої кількості пилу на підприємстві, а саме на деревообробних підприємствах. Захисні системи SILVYN® RILL PA 12 можуть використовуватися як в приміщеннях, так і за його межами, стійкі до впливу УФ-променів і різних атмосферних впливів, підходять для рухомого використання у кабельних ланцюгах, а також зберігають свою працездатність при температурі до -50 ° С та ідеально захищають кабель при рухомому його застосуванні в "запорошених приміщеннях. Для ідеального монтажу SILVYN® RILL PA 12 Кроно-Україна використовує спеціальні фіксатори SILVYN® KLICK-GM і SILVYN® KLICK-WM.

 

Необхідно відзначити також, що виробничий процес на заводі Кроно-Україна максимально автоматизований. До цього також причетна наша продукція - на підприємстві використовують кабель передачі даних UNITRONIC® BUS PB YY та ETHERLINE® P FLEX.

 

Підводячи підсумки можна сказати, що в деревообробній промисловості завжди необхідний особливо гнучкий кабель, рухомі кабельні ланцюги, а також аксесуари здатні витримати постійні механічні та температурні навантаження. Серед широкого діапазону продукції Lapp Group, завжди можна підібрати все необхідне для організації якісного та довговічного робочого процесу.

 

Клієнт

Компанія «Кроно-Україна», яка входить до складу концерну Swiss Krono Group і спеціалізується на виробництві деревостружкових плит. Підприємство пропонуємо своїм клієнтам шліфовану і ламіновану ДСП різних форматів і товщини, стільниці, а також МДФ шліфовану і ламіновану, ламіновані підлоги.