Кабельні лінії до модулів Logimat

Готові до монтажу кабельні лінії до підйомних модулів зберігання Logimat.

Підйомні модулі зберігання Logimat від компанії SSI Schäfer користуються популярністю серед покупців. Також, завершеність енергетичних ліній від компанії LAPP дозволяє скоротити терміни їх доставки з дванадцяти тижнів до чотирьох.

Підйомні модулі зберігання Logimat від компанії SSI Schäfer користуються популярністю серед покупців. Також, завершеність енергетичних ліній від компанії LAPP дозволяє скоротити терміни їх доставки з дванадцяти тижнів до чотирьох.

Компактні і практичні підйомні модулі зберігання Logimat від компанії SSI Schäfer користуються популярністю серед покупців. Лідер світового ринку – компанія LAPP – постачає силові кабельні лінії до кабельної електропроводки, які доставляються повністю зібраними та готовими до монтажу відповідно до потреб клієнта.

Компактні і практичні підйомні модулі зберігання Logimat від компанії SSI Schäfer користуються популярністю серед покупців. Лідер світового ринку – компанія LAPP – постачає силові кабельні лінії до кабельної електропроводки, які доставляються повністю зібраними та готовими до монтажу відповідно до потреб клієнта.

Їх висоту і ширину можна підлаштувати відповідно до потреб клієнта. Всередині модулів на стелажах знаходяться висувні комірки, які можна виймати й опускати до нульового рівня за допомогою електромоторів. Це означає, що комірку з необхідним компонентом можна доставити до вікна видачі всього за кілька секунд.

Перепроектування за підтримки компанії LAPP

Оскільки добрий продукт завжди можна покращити, в 2014 році компанія SSI Schäfer розпочала перепроектування своєї системи Logimat . Головною метою була економія часу при збиранні. Це було викликано тим, що високий попит на продукцію призвів до значного збільшення обсягів її виробництва, в результаті чого компанії ледь вдавалось дотримуватись термінів. «Клієнти стали більш нетерплячими. Тепер з моменту замовлення до моменту доставки замість дванадцяти тижнів проходить лише чотири. Присутність поруч з нами світового лідера на ринку інтегрованих рішень для зв’язку в особі компанії LAPP – це велика допомога», – каже Роберт Сельцер (Robert Selzer), керуючий директор компанії SSI Schäfer в м. Граніце, Чеська Республіка.

Компанія SSI Schäfer співпрацює з компанією LAPP з 2005 року, закуповуючи багато її продуктів для своїх логістичних рішень. Система Logimat була однією з недавніх у цій співпраці, хоча продукти компанії LAPP, такі, як кабельні системи і роз’єми, були встановлені на ранніх моделях. Але тоді вони збирались власним персоналом компанії SSI Schäfer. Для перепроектування компанія спочатку планувала закупити кабельні комплекти і канали ÖLFLEX від LAPP окремо і тоді зібрати їх на місці. Але натомість, враховуючи постійно зростаюче робоче навантаження, компанія SSI Schäfer вибрала інший підхід і доручила увесь процес збирання і електромонтажні роботи спеціалістам з електричного монтажу компанії LAPP, які запропонували виготовлені на замовлення і готові до монтажу енергетичні лінії серії ÖLFLEX CONNECT CHAIN.

Постачальник і покупець в одному

Починаючи з 2018 року, компанія LAPP постачає силові електричні лінії зі свого заводу в чеському місті Отроковіце, що вже містять роз’єми і кабелі правильної довжини. Все, що залишається компанії SSI Schäfer – це встановити лінії і підключити роз’єми. Інженери компанії LAPP керувались потребами своїх користувачів. Середній термін доставки повністю зібраної лінії в компанії LAPP становить приблизно три тижні. Компанія LAPP виготовляє готові комплекти кабелів заздалегідь, щоб системи Logimat були готові вчасно. Це вимагає наявності всіх компонентів. «Ми виробляємо все електричне обладнання у вигляді кабельної збірки і надаємо універсальне системне рішення для різних конструкція машин», – розповідає Рене Седлак (René Sedlák), керуючий директор компанії LAPP у Чеській Республіці, який є відповідальним за програму ÖLFLEX® CONNECT CHAIN. «Цей вид спільного розвитку дозволив нам запропонувати клієнтам індивідуальні рішення, які повністю відповідають їхнім потребам».

Так сталося, що компанія LAPP є не тільки постачальником для компанії SSI Schäfer, але й покупцем. Завод в м. Отроковіце придбав систему Logimat для власних складських потреб. «Ми купили нашу власну систему для зберігання вільного матеріалу, щоб мати змогу запропонувати нашим покупцям ще краще і швидше обслуговування. Ця інвестиція допомогла нам зекономити до 70% нашого складського простору», – говорить Рене Седлак.

Для мільйонів пересувних циклів

Лінії, що використовуються в системах Logimat, містять сервокабелі ÖLFLEX і кабелі UNITRONIC для передачі даних. Всього встановлено п’ять типів кабелів – всі у надгнучкому виконанні для експлуатації в рухомому стані. Ці кабелі були спеціально створені, щоб витримати мільйони пересувних циклів всередині кабельного каналу. Найбільші модулі Logimat досягають 24 метрів у висоту. В цьому випадку силова лінія проходить відстань у приблизно дванадцять метрів. Перед доставкою компанія LAPP проводить контрольне випробування, щоб гарантувати незмінно високу якість. Кінцеві користувачі, які не володіють спеціальними знаннями в області електромонтажу, не можуть забезпечити подібний рівень тестувань. «Ми відвідуємо компанію SSI Schäfer майже щотижня і добре співпрацюємо з їхнім технічним відділом», – говорить Павла Боровіанова (Pavla Borovianova), керівник виробництва в компанії LAPP у Чеській Республіці.

Однією важливою вимогою покупця і аргументом на користь компанії LAPP є потреба у сертифікації всіх компонентів за стандартом UL (Underwriters Laboratories). Модулі Logimat постачаються по всьому світу, в тому числі в Північну Америку, де існують інші норми і стандарти. Стратегія компанії LAPP як виробника кабельних систем і рішень зв’язку – сертифікувати якомога більше своїх компонентів для всіх ринків. Це знижує рівень складності і зменшує кількість деталей, оскільки географія призначення системи більше не має значення, коли справа доходить до монтажу компонентів. Зокрема стосовно силових ліній існує відчутна різниця між Європою і Північною Америкою. На північно-американському ринку, наприклад, кожен кабель у кабель-каналі повинен розміщуватись в окремій секції. Це повинно сприяти мінімізації електростатичного заряду і запобігати виникненню пожеж.

Модулі Logimat можуть досягати 24 метрів у висоту – у такому випадку силова лінія має проходити відстань у приблизно дванадцять метрів.

Модулі Logimat можуть досягати 24 метрів у висоту – у такому випадку силова лінія має проходити відстань у приблизно дванадцять метрів.

Міжнародна мережа

Бізнес компанії LAPP зі створення повних системних рішень розвивається швидкими темпами. Під маркою ÖLFLEX® CONNECT компанія тепер об’єднує всі глобальні послуги для покупців з попереднього збирання, в тому числі консультативні. Ключовим елементом цієї стратегії є ÖLFLEX® CONNECT CHAIN, модельний ряд завершених систем енергетичних ліній. Компанія ще більше розширила свою міжнародну мережу для виробництва попередньо зібраних кабельних рішень. На заводі в м. Отроковіце в Чеській Республіці, компанія LAPP виробляє системи з’єднання для покупців з усієї Європи, від простих рішень до завершених енергетичних ліній. Цей завод є ще однією частиною міжнародної виробничої мережі компанії LAPP, до якої входять підприємства в Європі, Азії та США.

Поряд із виробничими потужностями компанія LAPP створила три інформаційні центри для підтримки своїх системних рішень на всіх континентах. Ці центри розташовані в Азійсько-Тихоокеанській філії LAPP у Сінгапурі, в американській філії LAPP в Нью-Джерсі, а інформаційний центр в Європі базується у м. Штутґарті. Поруч з цими інформаційними центрами і виробничою базою в м. Отроковіце, компанія LAPP має також виробничі об’єкти в Дезіо (Італія), Ничепінгу (Швеція), Шанхаї (Китай) і Банґалорі (Індія), що обслуговують національні ринки. Всі національні підрозділи компанії LAPP функціонують також як безпосередні пункти зв’язку для покупців.

Покупці отримують максимально якісний результат від індивідуальних рішень завдяки оптимальній взаємодії всіх складових і експертній консультації «на місці» від інженерів компанії LAPP. «Ніхто не знає продукцію компанії LAPP краще за нас», – пояснює Ґеорґ Ставови (Georg Stawowy), член правління та директор з розвитку Акціонерного товариства «Лапп Холдінг АГ» (LAPP Holding AG). «І ми робимо це на глобальному рівні, з місцевими партнерами, які пишаються знанням місцевого ринку».