Зміна поколінь в Lapp Group

Lapp Group тримає курс на майбутнє.

З 1 липня 2017 року Урсула Іда Лапп, засновниця Lapp Group, залишає посаду Голови наглядової ради U.I. Lapp GmbH, яку вона очолювала після довгої кар’єри підприємця. Замість цього, вона стає Почесним Головою наглядової ради, тож буде продовжувати підтримувати компанію й надалі.

Починаючи з 1 липня 2017 року, її син Андреас Лапп змінює її на посту Голови наглядової ради в U.I. Lapp і, водночас, він залишає пост генерального директора таких регіонів як: Латинська Америка, Європа, Ближній Схід та Африка (LA EMEA), а також пост генерального директора U.I. Lapp.

Ці посади зайняв його племінник Матіас Лапп. Розповідаючи про ці зміни в компанії Андреас Лапп зауважив: “Я радий, що цей крок гарантує передачу довгострокових обов’язків в нашій сімейній компанії, і щиро вітаю призначення Матіаса Лаппа на посаді нового генерального директора, як людину з великим лідерським досвідом, що був накопичений закордоном та всередині нашої компанії”.

Урсула Іда Лапп, засновниця Lapp Group, стала Почесним Головою наглядової ради U.I. Lapp та Lapp Holding AG.

Урсула Іда Лапп, засновниця Lapp Group, стала Почесним Головою наглядової ради U.I. Lapp та Lapp Holding AG.

Працівники компанії та наглядова рада висловлюють подяку і повагу Урсулі Іді Лапп за її за величезний вклад і видатний бізнес-талант. Урсула Іда Лапп заснувала компанію в 1959 році. Разом зі своїм чоловіком, Оскаром Лаппом (1921-1987), вони сприяли розвитку економіки Германії і допомогли компанії щороку ставати все кращою і кращою. Оскар Лапп винайшов революційну з’єднувальну технологію, коли він винайшов ÖLFLEX® - перший в історії сигнальний кабель вироблений промисловим шляхом. Сьогодні Lapp Group - це провідний постачальник інтегрованих рішень та фірмової продукції в сегменті з’єднувальних рішень.

Урсула Іда Лапп і надалі буде приймати активну участь у житті компанії: вона стає Почесним Головою наглядової ради U.I. Lapp та Lapp Holding AG. Також, вона разом зі своїми синами буде продовжувати пильнувати діяльність Благодійного фонду імені Оскара Лаппа. Цей фонд було засновано в 1992 році в пам'ять про її чоловіка Оскара Лаппа, який помер від серцевого нападу. Метою створення фонду є заохочення молодих фахівців до участі в дослідженнях серцево-судинної системи. Премія Oskar Lapp Research, яка становить 12,000 Євро, надається щорічно. А Грант Фонду Оскара Лаппа, що становить 20,000 Євро з цільовим призначенням – закупкою обладнання – надається кожні два роки. Соціальна відповідальність завжди відігравала важливу роль для Урсули Іди. Сім’я також допомагає працівникам поєднувати роботу та особисте життя підтримуючи благодійний проект Kind e.V. Нова будівля для дитячого садочку Берченінсель в Штутгарті-Дюррлеванг, ратуша в Штутгарті-Мерінгені та будівництво павільйону для школи Песталоцці в Штутгарті-Вайгнегені також є проектами, які стали можливими лише завдяки фінансовій підтримці сім'ї Лапп.

Андреас Лапп перейшов на посаду Голови наглядової ради в U.I. Lapp

Андреас Лапп перейшов на посаду Голови наглядової ради в U.I. Lapp

На своїй посаді Голови наглядової ради Андреас Лапп очолює моніторинговий комітет U.I. Lapp. Після смерті Оскара Лаппа в 1987, Андреас Лапп працював зі своєю матір’ю Урсулою Ідою Лапп і братом Зігбергом Лаппом над укріпленням міжнародної репутації компанії. Маючи яскравий талант підприємця та розуміння міжнародних ринків, дуже скоро він впевнено забезпечив U.I. Lapp GmbH доступ до нових ринків за межами Німеччини. Андреас Лапп залишиться генеральним директором Lapp Holding AG.

 

Налагодження зв’язків та культурний обмін між Германією та Індією є наступним важливим завданням для Андреаса Лаппа. Починаючи з 2001 року, він став почесним консулом Республіки Індія в Банден-Вертембург та Райнланд-Пфальц. Щороку він виступає організатором винного фестивалю “Stuttgart meets Mumbai” в індійському метрополісі. В Штутгарті він також цілковито підтримує фестиваль індійського кіно, який проходить в індійському бізнес центрі, метою створення якого є допомога індійським компаніям закріпитися в Німеччині.

Маттіас Лапп стає наступником Андреаса Лаппа на посаді генерального директора U.I. Lapp GmbH

Маттіас Лапп стає наступником Андреаса Лаппа на посаді генерального директора U.I. Lapp GmbH

Маттіас Лапп стає наступником Андреаса Лаппа на посаді генерального директора регіонів LA EMEA (Latin America, Europe, Middle East and Africa). В його нові обов’язки буде входити звітність наглядовій раді Lapp Holding AG, а також продовження розширення і укріплення мережі партнерів у ввірених йому регіонах та пошук нових ринкових можливостей.

 

Маттіас Лапп долучився до Lapp Holding AG в 2010 році та зробив безцінний вклад у перезапуск корпоративних цінностей для всієї компанії. Він став експортним менеджером в регіонах LA EMEA в 2013 році, а згодом, в жовтні 2016 року, зайняв позицію заступника генерального директора U.I. Lapp. Його участь в управлінні компанією принесла багато корисних результатів Lapp Group, серед яких перші активні кроки компанії в Панамі та формування там торгівельної компанії. Маттіас Лапп так коментуэ своэ призначення: “Регіон LA EMEA останніми роками розвивався дуже стрімко і я відчуваю, що тут є ще більший потенціал для розвитку. І я з нетерпіння чекаю, щоб якомога скоріше почати реалізовувати цей потенціал разом з вами. Також хочу подякувати всім за довіру Lapp.”