Срібна річниця

Святкування річниці

Святкування річниці

Наприкінці червня формувальному заводу Lapp Kabel AG, що розташований у містіДиссенхофен (Швейцарія), виповнилося 25 років. Урочисте святкування відбулосябезпосередньо на виробничій ділянці, де були присутні члени сім`ї Лапп, ключові клієнти таспівробітники. «Завод в Диссенхофені – невід`ємна частина глобальної історії успіху LappGroup. Як постачальник комплексних рішень і брендової кабельної продукції та продукціїдля її підключення, цей формувальний завод відіграє важливу роль у забезпеченні широкоїноменклатури Lapp», - зауважив Андреас Лапп, Голова ради директорів Lapp Holding AG, підчас урочистої промови. Член ради правління Зігберт Лапп додав: «Досвід та відданість своїйсправі наших співробітників є джерелом розвитку компанії в цілому та рушійною силою уреалізації інноваційних ідей».

 

Lapp Kabel AG був заснований 28 липня 1989 році в місті Шаффхаузен, а 9 років потомувиробництво було перенесено до Диссенхофену у власне приміщення. В 2011 році заводзнову зазнав значних змін пов’язаних з розширенням виробничих потужностей. СьогодніLapp Kabel AG – це територія складає 1600 м² приблизно, на якій встановлено понад 20формувальних машин різної комплектації. Тут щорічно виготовляется 75 млн. пластиковихдеталей та збирається понад 75 млн. готових продуктів. Номенклатура кабельних вводівSKINTOP® і конекторів EPIC® включає більше 800 різноманітних позицій. Для виконаннящорічного виробничого плану витрачається декілька сотен тон грануляту з поліаміду таполікарбонату. В той час, коли річний товарообіг заводу Lapp Kabel AG складає понад 10млн. франків, на заводі зайнято всього 36 співробітників. Цього року підприємство впершеприйняло стажера для навчання роботі з пластикатом.

 

У перспективі Lapp Kabel AG знову очікують глобальні зміни. У найближчі декількароків фокус та пріорітети будуть розставлені поза групою Lapp. Підприємство плануєприймати сторонні замовлення на вироби з пластику. 25 річний досвід роботи – вагомаперевага над конкурентами. Lapp Kabel AG має повний цикл виробництва – від розробкиіндивідуального замовлення до готового рішення. Наразі зусилля спрямовані на підвищеннярівня автоматизації підприємства.

 

Окрім бізнес діяльності, Lapp Kabel AG бере активну участь у громадських ініціативах. Заводтісно співпрацює з організаціями, що займаються підтримкою людей з фізичними вадами.На підприємстві вже працевлаштовані співробітники з обмеженими можливостями, протеїх кількість повсякчас росте.