Продукція Lapp Group для харчової промисловості

F B

Lapp Group вперше за свою історію взяла участь у виставці Anuga FoodTec 2015 (найбільша виставка харчових технологій, що проходить раз на два роки у Кельні). Завдяки тривалій роботі з підприємствами харчової промисловості, Lapp Group розробила широкий асортимент як стандартних, так і індивідуальних рішень, які відповідають найвищим вимогам, і саме зараз прийшов час заявити про себе на подібних масштабних заходах галузі. Продукція Lapp сертифікована компанією ECOLAB® (світовий лідер на ринку водних, санітарно-гігієнічних та енергетичних технологій і послуг), а її дизайн-проекти вконані згідно технічних специфікацій EHEDG.

 

Переше місце серед представленної продукції по праву посідає кабельний ввід SKINTOP® HYGIENIC, який завдяки своїй формі, точності підгонки і матеріалу відповідає найвищим гігієнічним нормам. Але окрім SKINTOP® HYGIENIC на увагу заслуговує така важлива тема для харчової промисловості, як ЕМС-захист. Ось чому діапазон продуктів Lapp включає в себе новий кабельний ввід із нержавіючої сталі SKINTOP® INOX SC. Він має компактний дизайн та, завдяки його високій електропровідністі і гнучким контактним пружинам з електромагнітним захистом, гарантує оптимальне підключення екранованого кабею різного діаметру.

 

Для використання у харчовій галузі Lapp також пропонує широкий спектр силових та контрольних кабелів ÖLFLEX®. Так, наприклад, ÖLFLEX® ROBUST демонструє відмінну стійкість до різних впливів навколишнього середовища. Кабель, ізоляція якого виготовлена з ПВХ та поліуретану, має UL сертифікацію, підходить для широкого діапазону застосувань. Це засвідчують випробування на стійкість матеріалу та функціональні випрбування, через які проходить кабель у тестових лабораторіях. Кабелі ÖLFLEX® ROBUST підтвержують свою здатність працювати в умовах промислового очищення та дезінфекції, та мають відповідний сертифікат ECOLAB®.

 

Кабелі ETHERLINE® cat.5 і cat.6 широко використовуються у харчовій промисловості для обміну даними. Lapp також має широкий спектр круглих і прямокутних роз'ємів, наприклад, EPIC® ULTRA - прямокутний роз'єм стійкий до корозії і солоної води. Асортимент продукції також включає в себе кабельні вводи SKINTOP® COLD для використання в охолоджувальних зонах, діапазон застосування яких становить від -70 +100 градусів за Цельсієм.

 

Інші доповнення “харчового” діапазону включають в себе ввід для фіксації кабельного рукава SILVYN® HYGIENIC спеціальної форми, який підходить для використанні у зоні прямого контакту продуктів з обладнанням, та системи маркування FLEXIMARK® із нержавіючої сталі.

 

Lapp Group має величезний досвід співпраці з багатьма підприємствами харчової галузі і добре знайома з її вимогами. Саме тому, ми здатні розробити оптимальне рішення для будь-якого з нижчеперелічених напрямків:

• молочна промисловість;

• переробка м'яса і риби;

• хлібобулочне виробництво;

• заводи з розливу напоїв;

• пакувальні цехи.

 

Більше інформації Ви можете дізнатися зі сторінок нашої нової брошури “Рішення Lapp Group для харчової промисловості”, яку Ви можна знайти на нашому сайті або замовити друкований варіант надіславши запит нам на електронну адресу.

 

Брошура  “Рішення Lapp Group для харчової промисловості”