Новий Робочий Простір LAPP 4.0

Lapp Europazentrale Kundentag

Андреас Лапп відкриває новий європейський головний офіс Lapp Group в присутності близько 500 запрошених гостей.

Більше спілкування, співпраці, обміну знаннями та творчого пошуку.

Більше спілкування, співпраці, обміну знаннями та творчого пошуку.

 

Швидше, гнучкіше, більше спілкування – так, з новим європейським робочим простором, Lapp Group відкриває двері в майбутнє. Це нова епоха для компанії, співробітників та клієнтів. Замість розділених перегородками кабінетів, часто ще й з контролем доступу, в новому головному європейському офісі все відкрито. Відкрито для спілкування, співпраці, обміну знаннями та творчого пошуку. Задля цього в багатьох місцях облаштовані зони для командної роботи, мозкових штурмів, лаунж зали та проектні простори. А найбільш вибагливі можуть працювати навіть в еспресо-барі на першому поверсі або на терасі на даху.

 

Ці вдосконалення були втілені не тільки для комфорту персоналу, головною метою є підвищення задоволеності клієнтів. Здавалося б, як може вплинути відкриття нової будівлі головного офісу в Штутгарті на співробітництво з представництвами різних країн, а тим паче на опрацювання замовлень клієнтів?

«Однозначно може, - коментує Валерій Мардаль, директор ТОВ «ЛАПП УКРАЇНА ТОВ», - правильно побудовані процеси та логічно продумане розміщення департаментів в офісі допоможе спростити комунікацію як всередині штаб-квартири, так і з представництвами в інших країнах. Це дозволить підвищити якість та скоротити час обробки запитів від наших клієнтів».

В майбутньому новий робочий простір Lapp 4.0 стане стандартом для всіх компаній Lapp Group в усьому світі.

В майбутньому новий робочий простір Lapp 4.0 стане стандартом для всіх компаній Lapp Group в усьому світі.

Нова споруда головного офісу - це тільки початок. В майбутньому новий робочий простір Lapp 4.0 стане стандартом для всіх компаній Lapp Group в усьому світі. Для партнерів та клієнтів, які особисто приїжджають на зустрічі в Штутгарт, головний офіс приготував ще одну сюрприз - виставку, присвячену повній історії інноваційної сімейної компанії з безліччю сучасних продуктів і рішень.

Європейська штаб-квартира Lapp була відкрита 22 червня 2017 року в присутності близько 500 гостей, запрошених з приводу дня відкритих дверей. Для своїх клієнтів Lapp організувала програму з екскурсіями, цікавим спілкуванням з експертами та обміном досвідом.