Cable Finder 2.0: оновлена on-line пошукова система кабелю з розширеними функціями підбору

Пошук і вибір кабелю on-line на сайті www.lappukraine.com є дуже зручною його функцією. З кожним роком кількість наших клієнтів, що використовують дану систему пошуку для кабелю відповідно до власних вимог, зростає. У відповідь на високий попит, а також численні пропозиції, що надійшли стосовно оптимізації його роботи, компанія Lapp Group вирішила запустити оновлену версію сервісу - Cable Finder.

Тепер знайти потрібний Вам кабель стало ще простіше і ефективніше.

New finder

Окрім того, тепер користуватися функцією вибору можливо з Вашого планшету чи мобільного пристрою. Націленість на мобільні пристрої і використання новітніх технологій означає, що нова версія системи пошуку  стала ще швидше, а завдяки новому інтерфейсу, вона простіша у використанні. Сьогодні вибір, навіть, оптоволоконного кабелю надзвичайно швидкий. Ще однією додатковою функцією стало пряме посилання від кабелю до відповідного йому кабельного вводу.

Зауважимо, що Lapp Group один з небагатьох виробників галузі, який пропонує своїм клієнтам онлайн пошукову систему для замовлення продукції. Спробуйте іі у роботі та відчуйте переваги: Cable Finder.