Cвітчі ETHERLINE® ACCESS

Frame 1

На сьогоднішній день існує декілька постачальників світчей високої продуктивності. Однак при побудові промислових цифрових мереж компанії нерідко припускаються помилки, застосовуючи кабелі і роз'єми, непридатні для жорстких умов промислового виробництва, або характеристики яких не відповідають необхідним параметрам. Устаткування для розгортання офісних мереж абсолютно непридатне для роботи в умовах контакту з хімікатами і мастильними речовинами, або для застосування, наприклад, в робототехніці, де потрібна максимальна механічна гнучкість. Забезпечення тривалої ефективної роботи мереж, таким чином - результат ідеального поєднання кабелів і світчів.

LAPP, провідний постачальник інтегрованих рішень і власної кабельної продукції та мережевих пристроїв, тепер пропонує світчі під маркою ETHERLINE® ACCESS. Клієнти можуть оцінити досвід LAPP, завдяки якому реалізовано особливе вивірене поєднання спеціалізованих промислових світчів і промислових кабелів, що забезпечує найвищу якість передачі і надійність.

Завдяки своїй надійності світчі з безліччю портів RJ45 грають важливу роль в передачі даних в мережах Ethernet. Для моніторингу, діагностики та резервування також використовуються продумані механізми. З їх допомогою відбувається прийом, обробка і маршрутизація трафіку між мережевими вузлами. Завдяки використанню світчів підтримується гнучка топологія мережі, яку в будь-який момент можна адаптувати під нові структури. Ще однією перевагою є високий рівень захисту від збоїв.

Переконфігурація за 20 мілісекунд.

Для керованих світчів одним з показників класу є доступність процедур резервування. При дефектах компонентів вони забезпечують безперебійний зв'язок. Для цього час переконфігурації обладнання. Час, за яке світч повторно встановлює з'єднання після втрати зв'язку, має бути максимально коротким. Якщо переконфігурація буде занадто довгою, контролер, який передає дані по мережі, припинить посилати команди, і виробничий процес зупиниться. У стандартних процедурах резервування, таких як STP (Spanning Tree Protocol) або RSTP (прискорений STP), переконфігурація може займати до п'яти секунд. Залежно від завдання, в деяких випадках така затримка може бути дуже тривалою для деяких виробництв. Відновлення зв'язку вимагає механізмів більш високого класу. Світчі серії ETHERLINE® ACCESS здатні здійснювати конфігурацію за 20 мілісекунд в мережах з підключенням до 250 активних компонентів. Світчі підключаються кільцем. Таким чином, якщо виходить з ладу один з маршрутів передачі, дані завжди можуть йти по резервному кабелю.

Спеціалізовані Ethernet-підключення

Під маркою ETHERLINE® LAPP пропонує спеціалізовані технології Ethernet-з'єднань фірмових промислових світчів ETHERLINE® ACCESS з продуктами, призначеними практично для будь-якого сектора ринку. Наприклад, для робототехніки розроблена марка ETHERLINE® TORSION. Даний кабель розроблений для Cat. 7, має швидкість передачі до 10 Гбіт / с, застосовується спеціально для гнучких з'єднань, де відбувається скручування кабелю до 180 ° / м, при цьому він розрахований на понад п'ять мільйонів скручувань.

Керовані світчі ETHERLINE® ACCESSM05T і M08T

мають п'ять або вісім портів RJ45, що помітно полегшує розгортання мереж з резервуванням. Світчі працюють з такими загальноприйнятими протоколами як HTTP, Telnet, EtherNet / IP, Modbus / TCP, IPv6 і багатьма іншими. Пристрої мають резервне живлення для максимальної надійності. Вони ефективно захищені від вібрацій і ударів по суворим стандартам IEC для промислового обладнання. Рекордно короткий час переконфігурації в 20 мілісекунд забезпечує відновлення після збоїв керованого світча ETHERLINE® ACCESS швидше, ніж відбувається обробка помилок системними контролерами.

Стандартизована діагностика

Для користувачів також важливі засоби конфігурації і діагностики. Вони включають веб-інтерфейс настройки, лічильники статистики, оповіщення по електронній пошті і детальну настройку портів. Є можливість виконувати стандартизовану діагностику портів світчів ETHERLINE® ACCESS по простому протоколу мережевого управління (SNMP), а також віддзеркалення портів. Причини розривів з'єднань на кшталт пошкоджень кабелю, роз'єднання або невірного з'єднання Ethernet-кабелю визначаються швидко. Сигнали і попередження про роботу світча можуть виводитися через веб-інтерфейс. Також можна робити настроювання через додаток ETHERLINE® ACCESS Configurator.

В асортименті LAPP також є «некеровані» світчі, це ETHERLINE® ACCESS U05T і U08T. Технічні характеристики цих моделей аналогічні, але відсутня можливість настройки. Вони підходять для збору і розподілу сигналів підключеного обладнання. Також як у керованих світчів у них відсутні вентилятори, а значить не потрібно проводити технічне обслуговування.