Безпечний політ з кабелем ÖLFLEX® HEAT і UNITRONIC®

Вертоліт "АК 1-3"

Вертоліт "АК 1-3"

Успішно проектувати, виробляти і продавати по всьому світу економічні, надійні, безпечні і легко керовані вертольоти найвищої якості за справедливою ціною, сприяючи підвищенню мобільності та якості життя людини, піклуючись при цьому про захист навколишнього середовища - це місія компанії «КБ Аерокоптер», яка знаходиться в місті Полтава, Україна, і є клієнтом компанії «ЛАПП УКРАЇНА ТОВ» вже більше 6 років.

 

ТОВ "КБ Аерокоптер" з 1999 року виробляє легкі багатоцільові вертольоти «АК 1-3», які призначені для різних видів застосування: для огляду ліній електропередач, виявлення виникнення лісових пожеж, патрулювання автодоріг, територій та об'єктів, доставки медпрацівника у важкодоступні місця, спортивних, туристичних та рекламних цілей, а також приватних польотів.

 

Гвинт із трьома лопастями, економічність (витрата палива становить 28-32 л/год.), використання автомобільного бензину А-95, комфортність в пілотуванні, а також мобільність і невеликі габарити вертольота є перевагами такого транспортного засобу як «АК 1-3».

Кабіна вертольота "АК 1-3"

Кабіна вертольота "АК 1-3"

Перший серійний вертоліт полтавського виробництва «АК 1-3» піднявся в повітря в 2001 році. Завдяки своїм високим льотним якостям і економічності машина отримала міжнародний сертифікат, і тепер вертольоти полтавського виробництва літають в Австрії, Австралії, Бельгії, ПАР, Франції, Італії, Туреччини, Грузії, Росії та інших країнах світу.

 

Для виготовлення високоякісних вертольотів, які в першу чергу, повинні бути безпечними для пілотів і їхніх пасажирів, компанія КБ Аерокоптер використовує кабельно-провідникову продукцію виробництва Lapp Kabel. Особливою популярністю у виробника користується термостійкий кабель ÖLFLEX® HEAT, кабель передачі даних UNITRONIC® LiYY і UNITRONIC® LiYCY, а також кабельні хомути.

 

Термостійкий силовий кабель та кабель управління ÖLFLEX® HEAT 180 SiF, а також кабель передачі даних UNITRONIC® LiYY і UNITRONIC® LiYCY використовуються в електросистемі вертольота «АК-1-3» - система, від якої залежить працездатність всього літального апарату: системи управління вертольотом, бортового обладнання, двигуна і акумулятора.

 

Саме тому «КБ Аерокоптер» вибирає продукцію Lapp Kabel для виготовлення своїх вертольотів, ту продукцію, яка завдяки своїм технічним характеристикам та перевагам гарантує, в першу чергу, безпеку людського життя, високі льотні якості, надійність і працездатність вертольота «АК 1-3».